Акрилова фарба OPTILATEX 5л

Акрилова фарба OPTILATEX 5л

  • Виробник: Farby Kabe
  • ID: KABE OPTILATEX 305
  • Модель: OPTILATEX
  • В наявності
57.01 грн
Ціни на сайті ознайомчі і можуть відрізнятися від актуальних.
у зв'язку з нестабільністю курсів валют і цін на заводах-виробниках, просимо вас уточнювати ціни на день замовлення.

OPTILATEX

ЛАТЕКСНА ФАРБА ДЛЯ СТІН І СТЕЛЬ

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ:

Висока стійкість до стирання та миття;

Глибокоматова;

Екологічно чистий продукт (без ЛОС), нешкідливий для людей;

Багата палітра кольорів;

Особливо рекомендована для презентаційних приміщень;

Ефективно захищає від вологості.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Латексна поверхнева фарба високої якості для виконання захисних та декоративних малярських шарів усередині будівлі. Особливо рекомендується для фарбування стін як у презентаційних приміщеннях (напр., ресторани, готелі, магазини, конференц-зали та офісні приміщення) та «мокрих» приміщеннях (напр., кухні, ванни, пральні), так і в приміщеннях з великою інтенсивністю руху (Напр., Коридор, сходові клітини ...). Може також застосовуватися у громадських будинках, медичних закладах та підприємствах харчової промисловості. Призначена для фарбування мінеральних поверхонь (напр., бетону, цементної, цементно-вапняної, вапняної та гіпсової штукатурки, гіпсокартонних плит), а також основ з покриттям на базі полімерів. Використовується для первинного та реноваційного фарбування основ як з однорідною структурою, так і комбінованих за структурою та кольором поверхонь. Перед нанесенням фарби поглинаючі та крейдяні (сильно пилячі) підстави загрунтувати препаратом BUDOGRUNT WG.

* ЛОС – леткі органічні сполуки

ОПИС:

OPTILATEX є латексною фарбою на основі спеціальної акрилової дисперсії. Виробляється з 2012 року. Утворює еластичне та щільне покриття з високим ступенем стійкості до стирання та миття. OPTILATEX виробляються на підприємствах «FARBY KABE POLSKA» у Польщі за рецептурами та технологією швейцарської фірми «KARL BUBENHOFER AG» з використанням сировинних компонентів провідних європейських виробників та реалізується в країнах Євросоюзу.

OPTILATEX виробляються відповідно до вимог міжнародної системи контролю якості ISO 9001:2000 та системи контролю у сфері дотримання норм екологічної безпеки ISO 14001:2004.

OPTILATEX має тиксотропні та гомогенні властивості і відповідає наступним технічним характеристикам:

Щільність: близько. 1,40 г/см?;

Ступінь блиску: глибокоматова;

Стійкість до змивання: класу II (згідно з нормою PN-EN 13300:2002), класу I (згідно з нормою PN-C-81914:2002).

OPTILATEX забарвлюються у широкій гамі кольорів згідно палітри «KABE», RAL, NCS та ін. з використанням пігментних паст виробництва фірми «KARL BUBENHOFER AG».

Характеристика

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано            Добре

Також може зацікавити